Вебінар Руслана Краплича "Фандрейзинг - чому люди дають гроші неприбутковим організаціям і як мотиви благодійництва впливають на фінансові результати?"

Перегляньте запис вебінару Руслана Краплича "Фандрейзинг - чому люди дають гроші неприбутковим організаціям і як мотиви благодійництва впливають на фінансові результати?", що був 7.2.22.


Прохання до учасників, хто був онлайн чи переглянув у записі поділитися відгуком за лінком https://www.fundraising.org.ua/p/blog-page_18.html
Якщо можливо - поділіться возгорнутим відгуком-враженням, тобто це НЕ "дякую. було цікаво" 🙂.
Обов`язково напишіть що не зрозуміло було чи можливо чогось бракувало - Ми врахуємо в майбутньому.

Для бажаючих на два місяці попрактикуватися в написанні проектів для отримання грантів запрошуємо на інтенсивний курс Руслана Краплича 14.02.22 https://www.fundraising.org.ua/p/100_25.html


P.P.S.Лайк та поширте для колег 🙂



Інформація про проведений вебінар

ДЛЯ КОГО ВЕБІНАР
* Для бажаючих ефективно залучати грантові та фандрейзингові ресурси для проектів (для НДО, ЗМІ, ОТГ, наукових, освітніх чи комунальних закладів, соціальних підприємців).


ОРГПИТАННЯ
* Zoom.
* Дата - 7.02.2022.
* Час - 16:30
* Мова - українська.
* Вартість - безкоштовно.

ПРОГРАМА
1. Чим інструменти залучення фінансування мають відрізнятися, в залежності від мотивів благодійництва, якими послуговуються люди?
2. Чому полягає різниця між: благодійниками, філантропами, меценатами, донорами, спонсорами та чому це важливо розуміти, щоб отримувати ресурси?
3. Як фіксувати мотиви наших фінансових партнерів, аби не помилитися у спілкуванні з ними при подачі грантових заявок?


ВЕДУЧИЙ
Руслан Краплич
* Експерт з розвитку громад з 30 річним досвідом.
* Особисто розробив та успішно зреалізував більше 120 проектів.
* Автор 20 книг та 120 статей, понад 50 навчально-тренінгових курсів.
* Як тренер-консультант допоміг понад 3700 проектам отримати фінансування в Україні, Молдові, Білорусі, Польщі, Росії, Азербайджані ін. країнах.
* Працював у проектах ООН, Альянсі Партнерства Каунтерпарт, Українській освітній програмі ринкових реформ, Програмі «Партнерство за прозоре суспільство» АМР США, Міжнародному фонді “Відродження”, приватних і корпоративних фондах, а також програмах міжнародної технічної допомоги для України (розглянутих проектів в експертних радах біля 12000).


РЕЄСТРАЦІЯ
Для реєстрації, будь ласка, перейдіть за лінком https://m.me/rkraplych?ref=w16576245.


Лінк на доступ до ZOOMінару надішлемо за годину до початку на емейл для зареєтрованих.
P.S.
Будь ласка, тисніть лайк та поширте для ваших друзів та колег, кому це може бути корисно.