БІЗНЕС-АСОЦІАЦІЇ УКРАЇНИ ФОРМУЮТЬ КОАЛІЦІЮ

30 листопада 2015 року  в Києві відбулося перше засідання Національного координаційного штабу коаліції підтримки спрощеної системи оподаткування з метою формування плану адвокасі-кампанії, яке модерував Руслан Кпалич (Фундація імені князів-благодійників Острозьких м. Рівне). У роботі з формування стратегії подальшого руху взяли участь представники бізнес-асоціацій, аналітичних центрів та підприємці столиці, Вінниці, Черкас, Чернігова, Кременчука, Івано-Франківська та Донецька.

Наразі представники МСБ налаштовані на конструктивний діалог і аргументацію свого вибору аналітикою. Триває систематизація інформації і підготовка до реалізації кампанії. 
Зокрема, учасники засідання провели роботу з формування основних акцентів та планів адвокасі в рамках чотирьох паралельних робочих груп:
  • Адвокаційна група. Модератор – Євген Зільберт, Спілка підприємців «Стіна»
  • Аналітична група. Модератор – Сергій Панцир, НаУКМА
  • PR-група. Модератор – Артем Фляжніков, Агенція журналістських розслідувань
  • Фандрейзингова група. Модератор – Олександр Шендеренко, Центр розвитку КСО 
Коаліція діє на принципах добровільності, відкритості, колегіальності та рівноправності, обов’язковості та відповідальності. Стежити за ходом реалізації адвокасі та приєднатися до роботи можна на сайті Національної платформи МСБ.
Зі свого боку Фундація імені князів-благодійників Острозьких надасть консультаційний супровід щодо проведення фандрейзингової кампанії для проведення адвокаційних дій, які обговорили учасники Національного координаційного штабу коаліції підтримки спрощеної системи оподаткування.