Коли кияни перетворяться в громадян?


На це питання шукали відповіді 12 активістів громадської організації «Місто реформ» під час сесій стратегічного планування, яку вів за методою Фундації імені князів-благодійників Острозьких Руслан Краплич 14-15 листопада у м. Київ.

Учасники визначили місію (Перетворюємо киян у громадян) та бачення розвитку ГО «Місто реформ», склали перелік продуктів (сервісів), які надаватиме організація для своїх бенефіціантів та клієнтів. Проаналізували свої сильні, слабкі сторони, можливості та загрози, що впливатимуть на подальшу діяльність організації. Поставили досяжні цілі на наступних 3 роки діяльності, визначили проекти та плани дій, що дозволять досягнути поставлених цілей.

До кінця листопада 2015 року ГО «Місто реформ» отримає додаткові консультації від Р. Краплича та Фундації імені князів-благодійників Острозьких,  оформить стратегічний план та приступить до виконання першого етапу стратегічного плану, спрямованого на посилення організаційної, політичної та фінансової життєздатності.

Стратегічний план, який до кінця 2015 року буде презентовано громаді, передбачає, що Київ вже до наступних виборів, за допомогою ГО «Місто реформ» та її партнерів, має перетворитися у місто громадян, а не місто, в якому мешкає народонаселення чи електорат.