PR громадської організації та розробка PR-стратегії

Прес-реліз


Працівники Волинського Інституту Права пройшли тренінг «PR громадської організації та розробка PR-стратегії»

В рамках програми з підвищення організаційної спроможності ОГС (проект «Об’єднуємося заради реформ” (UNITER)) у Луцьку відбувся тренінг на тему «PR громадської організації та розробка PR-стратегії». Участь у навчанні взяли працівники Волинського Інституту Права. Проводив тренінг Руслан Краплич – голова ради директорів Фундації імені князів-благодійників Острозьких.



Він розповів про роль системи комунікацій та зв’язків з громадськістю для ефективної діяльності громадської організації, створення її позитивного іміджу, налагодження зв’язків з партнерами, цільовими аудиторіями, органами місцевого самоврядування, бізнес-структурами, засобами масової інформації.

Саме добре спланована PR-діяльність є одним із основних факторів, які сприяють сталому розвитку громадської організації та підвищенню ефективності її діяльності. Нажаль, PR-планування є слабкою стороною більшості громадських організацій, які діють у Волинській області. Тому працівники Волинського Інституту Права ділитимуться отриманими на тренінгу знаннями, вміннями та навичками, що стосуються піару зі своїми колегами з інших організацій, а напрацювання тренінгу будуть поширені для використання серед третього сектору Волині.

Волинський Інститут Права виражає щиру подяку експерту – Руслану Крапличу, а також програмі з підвищення організаційної спроможності ОГС (проект «Об’єднуємося заради реформ” (UNITER)) за сприяння у підвищенні організаційної спроможності організації.